Zo verkocht!

Verhuren in Westende

Heeft u een pand dat u wilt verhuren in Westende? Dan kunt u op ons rekenen om alle praktische zaken voor u te regelen. Wie zijn wij? Era LaPlage is een lokaal vastgoedkantoor dat de nodige actuele kennis heeft van het aanbod in Westende en omgeving. Dat wil dus ook zeggen dat wij een duidelijk beeld hebben van de huidige markt en de geschikte kandidaat zijn wanneer u een woning of appartement wilt verhuren.  

  • Lokaal aanwezig
  • Hulp van complete netwerk
  • Meer dan 2.300 kantoren

Op zoek naar een expert in vastgoed?

Vastgoed Middelkerke

Wij helpen u bij het verhuren van uw woning

Deed u ooit een investering in vastgoed, in de vorm van een tweede verblijf aan de kust? Dat is een zeer slimme keuze, maar het is natuurlijk vooral fijn als u hier zelf optimaal van kunt genieten. Misschien merkte u recent dat u helaas toch niet zoveel tijd als verwacht kunt doorbrengen in Westende en wilt u daarom uw appartement of huis verhuren? In dat geval zijn wij er voor u om dit allemaal in goede banen te leiden. Als lokaal kantoor zijn wij volledig op de hoogte van wat er momenteel allemaal te huur staat in Westende en Middelkerke, en kunnen we perfect inschatten of uw pand hiertussen past. Wij gaan voor u op zoek naar de geschikte kandidaat die voor een korte of langere periode uw woning wilt huren. Hoelang deze huurperiode duurt hangt uiteraard af van wat u zelf wilt en hoe vaak u nog in uw tweede verblijf zit. Dit kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden of zelfs op jaarbasis als u dit pand enkel als investering kocht en niet als eigen vakantieverblijf.

Ontdek de regels

Er zijn enkele regels verbonden aan het verhuren van een woning, maar gelukkig zijn wij er om u daarbij te begeleiden en van de nodige informatie te voorzien. Of u nu een huis of een appartement heeft, we kunnen het allemaal regelen. Neem contact met ons op via het nummer +32 59 30 15 13 en we ontdekken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

eenvoud werkt
fout gezien ? suggestie doen ?